Meggie Hagelaars-Broeren

Meggie Hagelaars-Broeren

Mijn naam is Meggie Hagelaars-Broeren. Geboren op 21 juni 1986 in Nieuwkuijk.

Na een lange periode in Nieuwkuijk gewoond te hebben, ben ik met mijn man gaan samenwonen in Drunen. Samen hebben we twee zoontjes Liam (juni 2016) en Jaxx (februari 2018). Liam en Jaxx hebben het ontzettend naar hun zin bij Villa Kakelbont.

Na het afronden van de studie Social Work (SPH) aan de Avans Hogeschool. Ben ik in 2010 gaan werken bij Prins Heerlijk, Stichting Buitengewoon Leren & Werken, in Tilburg. Ik ben op dit moment werkzaam als trajectbegeleider en coördinator ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans heeft in onze maatschappij en wil daar graag anderen bij helpen.

Toen wij op zoek gingen naar een kinderdagverblijf voor onze kinderen, kwamen we snel bij Villa Kakelbont uit. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich mogen ontwikkelen op een eigen tempo en ook kind mogen zijn. Bij de oudercommissie van Villa kakelbont zet ik me graag in om de belangen van de kinderen en hun ouders te vertegenwoordigen. Ik vind het erg leuk om op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurd bij de Villa. Daarnaast denk ik graag mee.

Groet Meggie