Welkom bij de Villa

 

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is een particulier kinderdagverblijf en is sinds 1 september 2000 gevestigd aan de rand van een woonwijk en industrieterrein te Nieuwkuijk Noord. Kinderdagverblijf Villa Kakelbont wordt bij velen in de volksmond en bij de kinderen "de Villa" genoemd. Niet alle ouders komen uit Nieuwkuijk, maar uit de gehele omtrek. Vele ouders hebben de afgelopen jaren de weg naar de Villa gevonden.

De Villa staat bekend als een kwalitatief hoogstaand kinderdagverblijf. Wij gaan niet over één nacht ijs. Door jarenlange ervaring met het opvangen van kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar hebben wij onze kwaliteit dagelijks bewezen. Ouders rijden graag een stukje verder, om te kunnen genieten van de vele extra's die de Villa te bieden heeft.

Deze kwaliteit is voor ons van grote waarde want, u laat als ouder wel uw belangrijkste bezit achter als u gaat werken. Wij zijn van mening dat dit niet alleen vandaag moet zijn, maar alle dagen dat u uw kind op de Villa achterlaat.

 Bij het eerste contact tijdens het telefoongesprek en tijdens de rondleiding behoort er al een vertrouwensrelatie te ontstaan. Tijdens de rondleiding kan aan den lijve worden ervaren hoe de Villa ruimtes eruit zien, hoe er gewerkt wordt, en maakt u kennis met onze pedagogisch medewerkers. Zo kunt u ook zien, wat er allemaal gebeurt binnen een groep met kinderen bij Villa Kakelbont.

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont heeft een gekwalificeerd team dat betrokken is bij alle dagelijkse gebeurtenissen van uw kind. Onze pedagogische medewerkers begrijpen wat er zoal te doen is op een kinderdagverblijf en hebben allen de kennis en liefde voor deze leeftijdsgroep. Wij zijn van mening dat dit van groot belang is voor de kinderen, de ouders en voor de organisatie zelf.

De Villa geeft medewerkers de kans om zich te profileren en te groeien binnen alle facetten van het kinderdagverblijf. Het is binnen de organisatie niet de gewoonte dat medewerkers na 2 jaar inzet en het opbouwen van vertrouwen bij kinderen en ouders een contract beëindigd zal worden. Wij zijn van mening dat als de juiste persoon binnen het team past en de juiste kwaliteiten bezit deze behouden moet blijven. Alleen op deze manier kan het vertrouwen, de continuïteit en de kwaliteit voor het kind maar ook voor u als ouder gewaarborgd blijven.

Dit is waar kinderdagverblijf Villa kakelbont voor staat, "uw kind bij ons in goede handen!".