Kim

Kim

Hallo Allemaal,

Ik ben Kim van Delft- Ketelaars en  ben geboren op 9 oktober 1986 in Drunen. Samen met mijn man Roel, woon ik in Drunen en zijn wij trotse ouders van onze tweelingmeisjes Pip en Liv (2018).

In mijn vrije tijd speel ik graag toneel. Al 20 jaar ben ik een actieve en enthousiaste speelster bij verschillende toneelverenigingen uit de omgeving. Ik sport graag en vind het gezellig om samen met mijn man, onze dochters, vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen.

Na mijn studie onderwijsassistent, wilde ik graag meer leren over de ontwikkeling van kinderen en besloot ik de opleiding Pedagogiek te volgen aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. In maart 2015 heb ik deze leerzame studie afgerond en ben ik gaan werken bij Villa Kakelbont in Nieuwkuijk. 

Ik werk op de woensdag en vrijdag, op de peutergroep Pippi/Witje en heb het daar enorm naar mijn zin. Elke dag geniet ik van al die lieve kinderen met hun prachtige fantasie en hun gezellige praatjes. Ik vind het belangrijk dat elk kind zich veilig voelt binnen de Villa en zich op zijn/haar tempo kan ontwikkelen. Samen met het team draag ik daar graag een steentje aan bij.

Ik zie jullie graag bij de Villa.

Tot snel!

Liefs, Kim