Wat vinden ouders van de Villa

Op verschillende momenten dat een kind voor opvang bij de Villa is, wordt ouders gevraagd naar een mening. Wij zijn trots op de Villa en willen dit graag met u als ouders delen. 

Ouders van een kind dat afscheid heeft genomen om naar de basisschool te gaan: "Wij als ouders zijn altijd tevreden geweest. Kinderen waren blij en gelukkig. Goed aanbod en personeel stabiel en vriendelijk. Gevoel van veiligheid staat voorop, wat rust geeft bij ouders."

Ouders van een zoon met een wat moeizamere start : “De opstart van onze zoon is niet gemakkelijk geweest in verband met het fles weigeren. Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door het team van Nielson: meedenken, positief blijven, gastvrij (tijdens het komen voeden), professioneel en doorzettingsvermogen om het te blijven proberen. Nu gaat het drinken gelukkig goed! Hartelijk dank daarvoor. Ik ben een nog grotere fan van de Villa geworden.”

Ouders die opvang afnemen voor hun derde kind: “Een hele fijne, vertrouwde omgeving om onze zoon achter te laten”

Ouders van een dochter en inmiddels ook een zoon bij de Villa: ”Heldere communicatie, fijne en persoonlijke sfeer, mooie ruimten, lekker veel buiten spelen. Onze dochter heeft het super naar haar zin. Ik denk dat dat alles zegt!

Een reactie: “Er wordt een omgeving gecreëerd waar een kind zich kan ontwikkelen. Maar ook waar het kind kan zijn. Wij vinden het belangrijk dat de druk op de kinderen niet te hoog is. Prettig contact. Pedagogisch medewerksters weten waar ze het over hebben.”

Een ouder zegt: “De dames van de villa zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd in het kind. Ook wanneer er privé iets gebeurt, nemen ze eventjes contact met je op om hun medeleven te betuigen. Hele fijne jaren gehad bij deze dames!”

Ouders van een zoon die inmiddels naar de basisschool gaat: “Erg open communicatie, kan met vragen altijd terecht. Er is altijd een moment voor een gesprekje. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin.”

Ouders van een meisje dat enige tijd geleden afscheid heeft genomen van de Villa: “Erg fijn kinderdagverblijf: transparant en professioneel. Onze dochter heeft het zo naar haar zin gehad en wij lieten haar altijd met een gerust hart achter. Er wordt heel goed voor je kind gezorgd en uit alles blijkt dat ze je kind ook écht daadwerkelijk kennen als een individu en niet een onderdeel van de groep.”

Ouders van 2 kinderen geven op de vraag waarom zij tevreden zijn over de opvang: "Omdat we erg tevreden zijn over de opvang. De kinderen hebben het erg naar hun zin bij jullie. Altijd weer een feestje als ze mogen komen spelen."

Nog een greep uit de reacties:
"Wij zijn ontzettend blij met jullie! Onze dochter heeft het altijd erg naar haar zin en dat is heel fijn."
"Betrokken leidsters, duidelijke dagindeling, de kids hebben het naar hun zin!"
"Gewoon goed!"
"Wij zijn super tevreden over de villa. We zien dat onze zoon het erg naar zijn zin heeft. Prettig team. Wij hebben er een goed gevoel bij. Alleen nu soms, maar dat is nu ook de tijd (Corona, najaar) waar we in leven, dat hij opgehaald moet worden dat is wel vervelend maar is niet anders er word altijd mee gedacht in oplossingen en dat is fijn. Nogmaals super tevreden."