Accommodatie

Ons kinderdagverblijf biedt volop speelgelegenheid, zowel binnen als buiten.

 

 

Op de begane grond bevinden zich drie speelruimtes voor de kinderen.

Groep Nielson

In de baby/dreumesgroep Nielson kan naar hartelust gespeeld worden. Baby’s kunnen heerlijk vertoeven in onze verhoogde boxen of kunnen fijn schommelen in één van onze hangmatten. Dreumesen worden begeleid en gestimuleerd in het individuele spel of gezamenlijke activiteit, op deze manier kunnen kinderen vertrouwd raken met een variatie aan speelgoed.

pippi & Witje

Groep Pippi is de groep waar kinderen in de leeftijd tussen ongeveer het 2e en 3e jaar spelen. Deze groep is verbonden met groep Witje door middel van een deur, waar de kinderen spelen totdat ze 4 jaar worden en naar de Basisschool gaan. Ook hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Groep Witje is al wat meer gericht op de wat oudere kinderen wat betreft spelmateriaal. Deze ruimte leent zich ook al veel meer voor VVE-activiteiten.

 

 

Langkous

Langkous is onze verticale groep waar maximaal 16 kinderen opgevangen worden in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De kinderen verblijven in onderstaande groep op de eerste verdieping van ons pand.

 

Slapen

Op de eerste verdieping zijn er 6 slaapkamers. Twee slaapkamers, beide zoals op onderstaande foto, zijn voor de kinderen van Nielson.

 

 

Twee slaapkamers zijn bestemd voor de kinderen van Pippi en Witje én de kinderen van de Flexruimte