Kinderen aanmelden waarvan er al een broer of zus bij de Villa speelt

Verloop na de geboorte

Voordat uw baby’tje geplaatst wordt bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont gaat er nog heel wat aan vooraf. Het zwanger zijn, papa en mama worden, de bevalling en papa en mama zijn! Gebeurtenissen die u uw leven lang niet zult vergeten.

Door jarenlange ervaringen willen wij u deze tip meegeven, mocht u twijfelen over de eerste start samen met uw kindje mag u ons altijd bellen voor vragen of tips. Denk bijvoorbeeld over vragen over hoeveel eten/drinken, slaapuurtjes, verschonen etc.

Een kraamverzorgster is vlak na de geboorte heel vertrouwd en een houvast voor de eerste start met de baby.

Wij begrijpen dat de tussenliggende periode soms moeilijker kan zijn dan u vooraf had gedacht. Vooral in deze opstartperiode als je er als ouder alleen voor staat tot aan de plaatsing van uw kind willen wij u graag bijstaan. Deze periode tot aan het moment dat uw kindje bij de Villa komt, moet natuurlijk voor u als ouders een fijne tijd kunnen zijn.

Wij stellen uw telefoontje zeer op prijs!

Geboorte van een broertje of zusje

Ook kinderen die al binnen de Villa spelen krijgen soms een broertje of zusje. Soms hebben ouders dit leuke nieuws nog niet wereldkundig gemaakt, maar willen zij wel verzekerd zijn van een plaatsje bij de Villa voor dit nieuwe kindje. Zij kunnen ons dan per e-mail, telefonisch of even één op één aan een medewerker van kantoor dit laten weten. Er zal dan alvast een aanmeldingsformulier worden gestuurd per e-mail. Dit kunt u vervolgens invullen en digitaal naar ons terugsturen. Wij maken dan alvast een overeenkomst, zodat u verzekerd bent van een plaatsje bij ons. Wij zullen heel discreet zijn. Ouders mogen zelf het nieuws vertellen aan de pedagogisch medewerkers binnen het kinderdagverblijf op het moment dat zij dit prettig vinden.

Bij de geboorte van een broertje of zusje mag uw kind trakteren en vertellen over deze gebeurtenis. Wij hangen een felicitatiekaart met de naam van de baby en het geboortekaartje op de deur.

Wij bieden de ouders na de geboorte van een tweede en volgende kindje tijdens de kraamtijd een gratis opvang dag aan voor het oudste kindje, ter ontlasting voor de ouders. Het oudste kindje mag tijdens de kraamtijd (waarin er thuis heel veel veranderd) een extra dagje heerlijk komen spelen op de Villa.

Het inschrijfformulier kunt u ook hier vinden.