Kinderen aanmelden waarvan er al een broer of zus bij de Villa speelt

Verloop na de geboorte

Voordat uw baby’tje geplaatst wordt bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont gaat er nog heel wat aan vooraf. Het zwanger zijn, papa en mama worden, de bevalling en papa en mama zijn! Gebeurtenissen die u uw leven lang niet zult vergeten.

Door jarenlange ervaringen willen wij u deze tip meegeven, mocht u twijfelen over de eerste start samen met uw kindje mag u ons altijd bellen voor vragen of tips. Denk bijvoorbeeld aan vragen over hoeveel eten/drinken, slaapuurtjes, verschonen etc.

Een kraamverzorgster is vlak na de geboorte heel vertrouwd en een houvast voor de eerste start met de baby.

Wij begrijpen dat de tussenliggende periode soms moeilijker kan zijn dan u vooraf had gedacht. Vooral in deze opstartperiode als u er als ouder alleen voor staat tot aan de plaatsing van uw kind willen wij u graag bijstaan. Deze periode tot aan het moment dat uw kindje bij de Villa komt, moet natuurlijk voor u als ouders een fijne tijd kunnen zijn.

Wij stellen uw telefoontje zeer op prijs!

Geboorte van een broertje of zusje

Ook kinderen die al binnen de Villa spelen krijgen soms een broertje of zusje. Soms wilt u dit leuke nieuws nog niet wereldkundig  maken als ouders, maar wilt u wel verzekerd zijn van een plaatsje bij de Villa voor dit nieuwe kindje. U kunt ons dan per e-mail, telefonisch of even één op één aan een medewerker van kantoor dit laten weten. Er zal dan alvast een aanmeldingsformulier worden gestuurd per e-mail. Dit kunt u vervolgens invullen en digitaal naar ons terugsturen. Wij maken dan alvast een overeenkomst, zodat u verzekerd bent van een plaatsje bij ons. Wij zullen heel discreet zijn. U mag als ouders zelf het nieuws vertellen aan de pedagogisch medewerkers binnen het kinderdagverblijf op het moment dat zij dit prettig vinden.

Bij de geboorte van een broertje of zusje mag uw kind trakteren en vertellen over deze gebeurtenis. Wij hangen een felicitatiekaart met de naam van de baby en het geboortekaartje op de deur.

Wij bieden de ouders na de geboorte van een tweede en volgende kindje tijdens de kraamtijd een gratis opvangdag aan voor het oudste kindje(s), ter ontlasting voor u als ouders. Uw kind(eren) mag (mogen) dan heerlijk komen spelen bij de Villa, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Het inschrijfformulier kunt u ook hier vinden.