Uw kind(eren) aanmelden en dan.....

Indien u uw kind(eren) aan wil melden bij Villa Kakelbont, vragen wij u geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in te vullen. U vindt dit onder de knop bovenaan deze pagina.

Hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn wat betreft dagen. Wij zullen uw wensen bekijken en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw inschrijving door te nemen.  Wij kunnen u dan ook laten weten of er een plaatsje beschikbaar is en kunnen deze plaats dan ook reserveren.

Tijdens dit eerste telefoongesprek hebben wij ook de tijd om de nodige informatie met u uit te wisselen en uw vragen te beantwoorden. 

De rondleiding

Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een rondleiding met de eigenaresse bij Villa Kakelbont. Dit plannen wij in principe altijd rond de klok van 9:30 uur op werkdagen. Dit is na de drukte van het brengmoment in de ochtend. U kunt op die manier een goede indruk krijgen hoe een dag binnen Villa Kakelbont verloopt en kennismaken met het team. 

Tijdens de rondleiding is er volop gelegenheid om vragen te stellen, de sfeer te proeven en te kijken hoe kinderen spelen binnen de groepen en hoe welkom nieuwe ouders zijn.
Een eerste indruk is vaak de juiste. Het is van belang dat ouders tijdens de rondleiding een goed gevoel over de opvang krijgen. Ouders moeten na de rondleiding durven te zeggen ”op deze plaats durven wij met een goed gevoel ons kind(eren)achter te laten".

Na de rondleiding is er nog een moment om met elkaar aan tafel de laatste zaken te bespreken en om wederzijdse vragen te stellen. Vaak is het voor aanstaande ouders een eerste kennismaking met de wereld van de kinderopvang! Wat gebeurt er zoal binnen een kinderdagverblijf? Waar moet op gelet worden bij een rondleiding en hoeveel pedagogisch medewerksters werken er binnen één groep? Allemaal vragen waar ouders heel graag antwoord op willen krijgen.

Wij willen u graag de gelegenheid geven om alle indrukken op u in te laten werken en voor uzelf de vraag te beantwoorden of het goed voelt om uw kind(eren) naar Villa Kakelbont te brengen. Als uw antwoord hierop volmondig "ja" is, dan zullen wij de overeenkomst voor de opvang van uw kind(eren) in orde maken. Na het ondertekenen van de overeenkomst bent u hiermee verzekerd van een plaatsje bij Villa Kakelbont. 

Door jarenlange ervaring in de kinderopvang kunnen wij met trots zeggen,
“Uw kind is bij ons in goede handen”.

Spelen, genieten en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel

Welkom Bij de Villa!