WELKOM BIJ VILLA KAKELBONT

- spelen, genieten en ontwikkelen! -

Wij bieden: reguliere opvang van 7:45 uur tot 18:15 uur. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid uw kind(eren) te brengen met vroege opvang vanaf 6:45 uur.

 

Meer informatie? Stel uw vraag per e-mail: info@kinderdagverblijfvillakakelbont.nl of bel ons gerust!

 

De sluitingsdagen voor 2024 zijn bekend. Deze kunt u hier vinden.

 

Zomersluiting!
De Villa is met zomersluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 9 augustus 2024.
Ons team met alle pedagogisch medewerkers zijn aan het genieten van een welverdiende vakantie.

 

Waarom zijn wij met zomersluiting?
Zodat onze kinderen altijd vertrouwde gezichten zien van al onze pedagogisch medewerkers op de groepen.
Dit houd in dat deze bekende gezichten tot vóór de zomersluiting te zien zijn, maar ook bij de start ná de zomersluiting.
Hoe fijn is dit voor alle kinderen en hun ouders?

 

Mocht u snel een kindplaats nodig hebben?
Mail ons gerust.
Wij behandelen uw aanvraag direct op de eerste werkdag na de zomersluiting.

 

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont
sterk in oplossingen
bij iedere vraag naar kinderopvang!

 

Wij voldoen aan de eisen die vanuit de algemene verordening gegevensbescherming aan ons worden gesteld.

Wat dit voor u betekent, kunt u lezen door op het AVG OK logo te klikken.

 

Wij zijn klachtenvrij!

 

 

 

 

heart

spelen, genieten en ontwikkelen!

“We gaan naar de Villa!” horen veel ouders in Nieuwkuijk en omgeving hun kinderen ’s ochtends roepen. In particulier Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is het dan ook altijd gezellig met een ontspannen sfeer, wat verzorgd wordt door een vast team. Villa Kakelbont verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.  Sinds 2000 is het aantal kinderen opgelopen en komen er elke week zo’n kleine 100 kinderen van 1 tot meerder dagen naar Villa Kakelbont.

Ondanks dat je dan veel drukte verwacht, heerst op de Villa een ontspannen rust.

star

GOEDE SFEER en veel contact

Wat bij ons altijd voorop blijft staan is het enthousiasme en de liefde voor kinderen. Wij zorgen dat kinderen in een goede sfeer naar hartenlust kunnen spelen en optimale mogelijkheden hebben om zich goed te ontwikkelen. De wereld is al gehaast genoeg, er moet al zoveel. In Villa Kakelbont moet een kind nog kind mogen zijn. Behalve een liefdevolle professionele zorg voor de kinderen is voor Villa Kakelbont ook het contact met ouders heel belangrijk. Wij realiseren ons elke dag dat ouders hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Daarom hebben wij veel contact met de ouders.

sun

Voldoet aan alle eisen

De lijnen binnen ons kinderdagverblijf zijn kort, waardoor er een duidelijke een eerlijke communicatie met ouders plaatsvindt. Het is een goed teken dat hier veel broertjes en zusjes zijn. Hieruit blijkt dat wij werkelijk bieden wat ons motto is: uw kind is bij ons in goede handen.”

Natuurlijk voldoet Villa Kakelbont aan alle door de overheid en de GGD gestelde eisen. Hieruit blijkt dat wij daadwerkelijk bieden wat wij ons als doel hebben gesteld voor kinderen: Spelen, Genieten en Ontwikkelen.

Om een indruk te krijgen van ons kinderdagverblijf nodigen wij u graag uit verder kijken op onze website. Heeft u vragen of wilt u kennis met ons maken, bel ons dan.