een jarige binnen de Villa

Ieder kind mag bij ons zijn of haar verjaardag vieren.  Wij maken er samen met uw zoon en/of dochter een feestje van!

Zo zullen wij kaarsjes uitblazen op onze feesttaart en liedjes zingen en natuurlijk mag uw zoon of dochter trakteren. Wij streven ernaar zo gezond mogelijk te eten en drinken binnen het kinderdagverblijf.  U kunt hier inspiratie opdoen. Wellicht kunt u ook inspiratie halen uit ons voedingsbeleid. Dit kunt u hier vinden, maar ook onder het kopje protocollen en beleid. Wij zouden het op prijs stellen dat u hier wat betreft de traktaties ook rekening mee wil houden. 

Kinderen die één jaar worden hoeven geen eigen traktatie mee te nemen. De kinderen zijn nog te klein om zich hiervan bewust te zijn. Natuurlijk vieren wij feest, net zoals we dit bij de overige verjaardagen doen. De kinderen krijgen het gebruikelijke koekje als traktatie deze dag. 

De vierde verjaardag is een speciale verjaardag. De kinderen leven hier met elkaar naar toe. Er wordt een aftelkalender gemaakt, waarop het kind dat afscheid neemt tijdens elk bezoek een stikker mag plakken. De foto van het kind in de trein van de kinderen die afscheid gaan nemen, hangt vooraan. We maken van deze dag een speciale dag, met als afsluiting een wat langer bezoekje van de ouders en eventuele broertjes en zusjes aan het einde van de dag, waarna de jarige job wordt uitgezwaaid door alle kinderen.

Ook zullen we tijdens de feestelijkheden foto's maken. Deze worden in een apart mapje in het afgeschermde gedeelte van onze website geplaatst. 

Dag van de Pedagogisch medewerkster

De verjaardagen van alle medewerkers van de Villa vieren wij op de Dag van de Pedagogisch medewerkster. Deze dag valt altijd op de derde donderdag in september. We maken er op die dag een groot feest van met een echte taart waar alle kinderen van mee mogen snoepen (tenzij ouders bezwaar hebben of het kindje een allergie heeft). Alle medewerkers worden deze dag in het zonnetje gezet.