Chantalle

Chantalle

Beste ouder/verzorger en kinderen,

Mijn naam is Chantalle de Gouw-Dekkers, geboren op 2 oktober 1987 en opgegroeid in Nieuwkuijk . Ik ben de dochter van Maria en Peter. Vanuit mijn jeugd ben ik opgegroeid met het kinderdagverblijf in de achtertuin waar we geregeld even een kijkje konden nemen bij alle lieve gezellige kinderen, leidsters en mijn moeder.

Inmiddels ben ik getrouwd en met veel plezier wonend met mijn man op onze boerderij met melkkoeien in Haarsteeg. Ik heb in Utrecht de opleiding tot dierenarts gevolgd. Met veel passie, gedrevenheid en liefde werk ik dagelijks bij DAP De Lekstreek in Giessenburg met vele dieren; koeien, geiten, schapen, paarden, honden, katten en konijnen in de omgeving Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Samen met de veehouders en eigenaren proberen we daarbij te zorgen voor een zo goed mogelijke diergezondheid en dierwelzijn.

Sinds begin 2018 ben ik weer wat vaker op de Villa te vinden. Eén dag in de week houdt ik mij bezig met organisatorische en management taken op het kinderdagverblijf ter ondersteuning van mijn moeder. Ik vind het erg leuk om zo meer betrokken te blijven en in de toekomst Villa Kakelbont te kunnen voortzetten. Met ons hele team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers en ondersteunende medewerkers op kantoor, ben ik ervan overtuigd dat kinderdagverblijf Villa Kakelbont staat voor kwalitatief goede zorg voor uw kind in een persoonlijke en geborgen omgeving. Waardoor u als ouder/verzorger uw kind met een gerust hart bij ons kan laten verblijven. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kind een leuke, uitdagende en leerzame dag zal hebben.

Naast mijn werk als dierenarts en bij Villa Kakelbont waar ik al heel erg van geniet, vind ik het leuk met vrienden en familie tijd door te brengen. Ook vind ik het heerlijk tijd door te brengen rondom huis met onze twee lieve pony’s, honden, kat en koeien. Het helpen van mensen of bijdragen met de dingen die ik kan geeft mij veel voldoening.

Ik hoop u snel te ontmoeten en wil u bedanken voor het vertrouwen in Villa Kakelbont.

Vriendelijke groeten,

Chantalle