Maria

Maria

 

Hallo,

Mijn naam is Maria Dekkers- Oremans en werk sinds 1 september 2000 met ontzettend veel plezier en enthousiasme binnen mijn eigen Kinderdagverblijf Villa Kakelbont. Ik ben op 4 september jarig en van het geboortejaar 1963!
Ik woon in Nieuwkuijk vlak naast het kinderdagverblijf. Ik ben al vele jaren getrouwd met Peter en we hebben samen een dochter Chantalle en een zoon Arnold.

Hobby's heb ik niet zoveel, mijn werk is mijn hobby en ik heb hier dagelijks plezier in. Mijn liefde en zorg voor kinderen en het samenwerken met onze pedagogische medewerkers geeft veel voldoening. Huisdieren hebben wij niet daar is moeder des huizes niet zo dol op!!! Wandelen in de duinen vind ik erg ontspannend, ik lees in de vakantie graag een boek en kijk graag een goede film, liefst waargebeurde verhalen. Ook ben ik regelmatig te vinden in de tuin met schoffel en grasmaaier!!

Mijn liefde voor kinderen bestond eigenlijk al vanaf dat ik zelf nog kind was. Het is een passie kan ik wel zeggen. Kinderen vallen mij altijd op en zijn bij mij altijd in het vizier! Vele jaren heb ik mijn echtgenoot ondersteund binnen zijn bedrijf. Nadat onze nieuwbouwwoning gerealiseerd was op hetzelfde perceel kwam er extra ruimte vrij binnen ons bedrijfspand. Er werden hiervoor aanpassingen verricht en aan alle voorwaarden werd voldaan. Een langgekoesterde droom ging in vervulling. Kinderdagverblijf Villa Kakelbont was geboren!

Met heel veel toewijding, liefde en zorg voor kinderen ging ik de eerste dag van start met 3 kindjes, 1 pedagogisch medewerkster en een stagiaire.
Deze dag zal mij altijd bijblijven. Binnen enkele maanden groeiden het aantal kinderen en al snel ontstond er een groepje kinderen waar wij erg trots op waren. We groeiden door en na een jaar werd het dagverblijf uitgebreid met een nieuwe groepsruimte. Villa Kakelbont werd langzaam een begrip in Nieuwkuijk en omgeving.

We zijn inmiddels alweer vele jaren verder en ik sta zelf niet meer op een groep, maar houdt me nu voornamelijk bezig met alle andere zaken. Ik werk dagelijks nog altijd met heel veel plezier bij de Villa. Ik bedank u voor het in ons gestelde vertrouwen en hoop u snel weer te zien op de Villa. En voor alle ouders van de Villa geldt. "Uw kind is bij ons in goede handen". 

Lieve groeten Maria