Annemarie

Annemarie

Hallo allemaal,

Graag stel ik mezelf aan jullie voor.
Mijn naam is Annemarie Dekkers en ik ben geboren op 10 maart 1978 in Hoogerheide (de andere kant van Brabant). In 2008 ben ik de liefde achterna gegaan en gaan wonen in Oudheusden. Ik ben getrouwd met mijn man Hendrie en samen hebben we een geweldige zoon Milan (11 jaar).

In mijn vrije tijd ben ik een echte huismus, ik lees graag en ik kan me heerlijk vermaken met Milan. Daarnaast ondernemen we graag dingen met z'n 3tjes, naar de bioscoop, een eindje fietsen en geocachen, op vakantie gaan met de caravan, of een dagje weg.

In 1997 ben ik begonnen in de kinderopvang, en heb ontzettend veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen in alle leeftijden van 0-13 jaar. 
Vier jaar geleden ben ik een uitdaging aangegaan in de gehandicaptenzorg. Ik werkte op een orthopedisch dagcentrum voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Maar ja, het gemis van het kinderdagverblijf begon de laatste tijd weer te kriebelen,  en kreeg toen deze mooie kans om bij Villa Kakelbont mijn weg terug te vinden naar de reguliere kinderopvang.

Ik vind het ontzettend fijn om voor jullie kinderen te mogen zorgen en een bijdrage te mogen leveren in hun ontwikkeling.
Als jullie nog vragen hebben, ik ben te vinden bij de verticale groep Langkous, op maandag, woensdag en donderdag.

Tot snel!

Groetjes Annemarie